03
nov
2021

Rugvin met Whale Poo Seamulation bij Triodos in Nationale Klimaatweek!

Stichting Rugvin is opgenomen door de Triodos Bank in de Nationale Klimaatweek! Onder de kop “Wat kunnen we leren van de walvis”  duik je in de wereld van de walvissen en leer je nieuwe dingen over klimaat en biodiversiteit! Stichten Rugvin biedt haar WhalePooSeamulation aan. 

Whale Poo Seamulation startpagina

Stichting Rugvin heef onlangs de interactieve website WhalePooSeamulation gelanceerd. Hier zit je zelf achter de knoppen van klimaat en biodiversiteit en kun je invloed uitoefenen op de menselijke activisten in de oceanen en daarmee het aantal walvissen beïnvloeden. Walvissen zijn grote en belangrijke klimaat ingenieurs en dat willen we graag nog eens extra onderstrepen in deze mondiale Klimaatweek.  

Actie

Iedere gebruiker van de Whale Poo Seamulation kan een kortingsbon voor 10% korting aanvragen voor deelname aan een van onze Walviscursussen in het voorjaar van 2022 met de code “klimaatweek”.

De Whale Poo Seamulation wordt mede mogelijk gemaakt door de Whale Poo Ambassadors van Stichting Rugvin, Kledingmerk Joe Merino en de webdesigners van NOMAXX. 

You are donating to : Stichting Rugvin

How much would you like to donate?
€10 €20 €30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...