Wordt u ook sponsor

Stichting Rugvin ontvangt geen structurele subsidie van overheden en is voor haar activiteiten en voortbestaan geheel afhankelijk van projectsubsidies, sponsoring, donaties en giften. Daarom is elke financiële bijdrage, groot of klein, belangrijk voor ons!  

Dankzij betrokken particulieren en bedrijven kunnen onze onderzoeken op de Noordzee en de Oosterschelde tot op heden jaarlijks worden voortgezet. Mensen die zich verbonden voelen met onze doelstellingen zijn daarom onmisbaar voor Stichting Rugvin en het voortzetten van het onderzoek en onze voorlichtingsactiviteiten. Alleen met uw/jouw hulp kunnen we meer leren over de bruinvissen, dolfijnen en walvissen die in onze Nederlandse wateren leven, en ze met die kennis beter beschermen.

Wilt u ook sponsor worden?

Sponsoren ontvangen het jaarverslag en worden op de hoogte gehouden van de activiteiten van Stichting Rugvin. Ook worden de naam en het logo van onze sponsoren weergegeven op de website en in publicaties van Stichting Rugvin. En we staan open voor andere suggesties!

Het is op verschillende manieren mogelijk om onze activiteiten te steunen, bijvoorbeeld door middel van:

– Een financiële bijdrage voor de reiskosten van onze vrijwilligers;
– Het verstrekken van brandstof aan deelnemende boten tijdens de bruinvistellingen op de Oosterschelde;
– De druk van publicaties mogelijk maken;
– Het verzorgen van drukwerk op vlaggen/banners en bijvoorbeeld kleding, met het Rugvin logo.

Kan jouw bedrijf of organisatie ons helpen met een van de bovenstaande zaken? Of heb je een ander idee over hun je Stichting Rugvin kunt ondersteunen? We horen het graag, dus aarzel niet en neem contact op!

Huidige Sponsoren

Wereld Natuur Fonds
Dankzij de financiële steun van, en goede samenwerking met, het Wereld Natuur Fonds heeft Stichting Rugvin in 2009 de eerste officiële bruinvistelling in de Oosterschelde kunnen organiseren. Het WNF maakte dit financieel mogelijk. Ook latere scans zijn gefinancierd door het WNF. Daarnaast heeft het WNF de aanschaf van de C-pods mogelijk gemaakt die gebruikt werden voor akoestisch onderzoek in de Oosterschelde en heeft zij ook de installatie van Studio Bruinvis grotendeels mogelijk gemaakt.

Stena Line
Sinds 2005 biedt Stena Line Stichting Rugvin maandelijks de mogelijkheid om vanaf de brug van de veerboten Hollandica en Britannica op de router Hoek van Holland – Harwich (Eng) walvisachtigen te monitoren en te observeren. Stichting Rugvin is het management en de crew enorm dankbaar voor hun medewerking en betrokkenheid!

De Nieuwe Maen

De schippers van de Nieuwe Maen met wie wij op de Oosterschelde samen onze cursussen geven sponsoren onze Rugvin T-shirts. 

 

 

 

 

You are donating to : Stichting Rugvin

How much would you like to donate?
€10 €20 €30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...