Presentaties en lezingen

Oosterschelde week 2011 op de MS onrust.

 

Stichting Rugvin zet zich in om de verzamelde data van monitoring op de Stena Line en onderzoeken op de Oosterschelde aan de Nederlandse bevolking en andere onderzoekers uit te dragen door middel van voorlichting en educatie. Hiermee hoopt Stichting Rugvin het bewustzijn over de aanwezigheid van walvisachtigen in de Noordzee onder m.n. de Nederlanders te vergroten. Het geven van presentaties is een van de middelen waarmee Stichting Rugvin dit hoopt te bereiken.

St. Rugvin op het Calvijncollege in Goes

 

Naast het geven van (poster)presentaties op conferenties, zoals de European Cetacean Society Conferences (ECS) en de Nationale Bruinvisdagen geven wij ook lezingen en presentaties op diverse locaties in het land. Vrijwilligers van Stichting Rugvin vertellen graag over walvisachtigen en het onderzoekswerk wat we doen! Denk daarbij o.m. aan het monitoringswerk op de Noordzee in ECMC verband, het bruinvis Foto ID programma, de jaarlijkse tellingen en het mortaliteitsonderzoek.

 

Korte lezing tijdens een filmpremiere

Organiseer je een evenement of is er een andere gelegenheid waar een presentatie van Stichting Rugvin welkom is, neem dan contact met ons op. Helaas is het niet altijd mogelijk om op verzoeken in te gaan, maar we zullen zeker ons best doen!

 

Als tegenprestatie vragen wij een reiskostenvergoeding en een minimale donatie van € 75,- .

Naar boven