Presentaties en lezingen

Wilt u ook oog in oog met bruinvissen komen? Stichting Rugvin vertel u hoe en waar!

Stichting Rugvin wil graag vertellen over wat zij op de Noordzee en de Oosterschelde ontdekken en beleven. Aan de hand van wat de groep graag wil horen en zien wordt een aangename interactieve vertelavond gepland waarbij de mooie beelden de toeschouwer hopelijk zal verleiden ook vaker naar zee te gaan! Het plezier dat wij op het water beleven dragen we graag over middels voorlichting en educatie. Hiermee hoopt Stichting Rugvin ook het bewustzijn over de aanwezigheid van walvisachtigen in de Noordzee onder m.n. de Nederlanders te vergroten. 

Stichting Rugvin aanwezig tijdens de Oosterschelde-week 2011 op de MS Onrust

Vrijwilligers van Stichting Rugvin vertellen graag over walvisachtigen en het onderzoekswerk wat we doen! Denk daarbij o.m. aan het monitoringswerk op de Noordzee in ECMC verband, het bruinvis Foto ID programma, de jaarlijkse tellingen, de monitoring vanaf de Stena Line veerboten tussen hoek van Holland en Harwich (UK).

Maar we nemen u ook graag mee naar locaties waar collega organisaties in het buitenland onderzoek doen. Zo zult u beseffen dat het helemaal niet zo heel moeilijk is om diverse soorten walvissen en dolfijnen in Europa te aanschouwen. Bestaat uw groep uit geïnteresseerde collega’s, vrienden, duikers, biologen of scholieren. We komen graag naar iedere groep!

Daarnaast geven  we ook (poster)presentaties op conferenties, zoals de European Cetacean Society Conferences (ECS) en de Nationale Bruinvisdagen.

St. Rugvin op het Calvijncollege in Goesfilmpremière

Organiseer je een evenement of is er een andere gelegenheid waar een presentatie van Stichting Rugvin welkom is, neem dan contact met ons op. Helaas is het niet altijd mogelijk om op verzoeken in te gaan, maar we zullen zeker ons best doen!

Als tegenprestatie vragen wij een reiskostenvergoeding en een minimale donatie van € 75,-

 

Korte lezing tijdens filmpremiere

Naar boven