Presentaties en lezingen

Stichting Rugvin wil graag vertellen over wat zij op de Noordzee en de Oosterschelde ontdekken en beleven. Aan de hand van wat de groep graag wil horen en zien wordt een aangename interactieve vertelavond gepland waarbij de mooie beelden de toeschouwer hopelijk zal verleiden ook vaker naar zee te gaan! Het plezier dat wij op het water beleven dragen we graag over middels voorlichting en educatie. Hiermee hoopt Stichting Rugvin ook het bewustzijn over de aanwezigheid van walvisachtigen in de Noordzee onder de Nederlanders te vergroten. 

Oosterschelde week 2011 op de MS onrust.

Oosterschelde week 2011 op de MS onrust.

Vrijwilligers van Stichting Rugvin vertellen graag over walvisachtigen en het onderzoekswerk wat we doen! Denk daarbij aan het bruinvis foto-identificatie programma en de jaarlijkse tellingen op de Oosterschelde of de monitoring vanaf de Stena Line veerboten tussen hoek van Holland en Harwich (UK). Maar we nemen u ook graag mee naar locaties waar collega organisaties in het buitenland onderzoek doen. Zo zult u beseffen dat het helemaal niet zo heel moeilijk is om diverse soorten walvissen en dolfijnen in Europa te aanschouwen. Bestaat uw groep uit geïnteresseerde collega’s, vrienden, duikers, biologen of scholieren. We komen graag naar iedere groep!

Als tegenprestatie vragen wij een reiskostenvergoeding en een donatie.

 

 

Rugvin op het Calvijncollege in Goes

Daarnaast geven zijn we geregeld actief met het presenteren van ons werk met posters tijdens de European Cetacean Society Conferences (ECS) en de Nationale Bruinvis- of zeezoogdierdagen.

Organiseer je een evenement of is er een andere gelegenheid waar een presentatie van Stichting Rugvin welkom is, neem dan contact met ons op. Helaas is het niet altijd mogelijk om op verzoeken in te gaan, maar we zullen zeker ons best doen!

 

 

You are donating to : Stichting Rugvin

How much would you like to donate?
€10 €20 €30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...