Waarnemingen registreren

Bruinvis in de Oosterschelde

Heb je zelf een bruinvis in de Oosterschelde gezien? Registreer je waarneming dan op www.Waarneming.nl! Met het registeren van je waarnemingen help je mee de bewustzijn van en kennis over het voorkomen van bruinvissen in de Oosterschelde te vergroten!

Foto’s gevraagd!
Stichting Rugvin doet foto-identificatieonderzoek naar de bruinvissen in de Oosterschelde. We maken foto’s van individuele bruinvissen en kunnen individuen aan de hand van deze foto’s herkennen en bestuderen. Foto’s van derden kunnen een zeer waardevolle aanvulling zijn op onze eigen verzamelende gegevens. Heb je zelf een bruinvis in de Oosterschelde waargenomen, registreer de gegevens dan op Waarneming.nl. Heb je geen account bij Waarneming, dan kan je een waarneming toch registeren via deze link.

Bij het invoeren is het mogelijk foto’s toe te voegen. En als je foto’s van je waarneming hebt, dan ontvangen wij deze foto’s ook graag in origineel formaat per e-mail in combinatie met de link van de registratie op Waarneming. Wie weet kunnen wij jou vertellen welke bruinvis je hebt gezien!

Wil je zien wanneer andere mensen bruinvissen in de Oosterschelde hebben gezien, klik dan hier.

You are donating to : Stichting Rugvin

How much would you like to donate?
€10 €20 €30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...