Donaties

Stichting Rugvin is geheel afhankelijk van giften en sponsoring en draait volledig op de inzet van vrijwilligers. Dankzij sponsoring en donaties heeft Stichting Rugvin in het verleden apparatuur, waaronder de GPS-en, de hydrofoon en de C-Pods, en kantoorartikelen, reis- en verzendkosten, de huur van boten en het printen van publicaties, kunnen bekostigen.

Ondersteuning door particulieren en het bedrijfsleven wordt bijzonder op prijs gesteld! Indien je donateur wordt ontvang je jaarlijks het jaarverslag (digitaal) en als je wilt kom je op de mailinglijst te staan waarmee je op de hoogte wordt gehouden van de activiteiten van Stichting Rugvin.

Met jouw steun kan Stichting Rugvin haar onderzoek verder voortzetten en een bijdrage leveren aan de bescherming van walvisachtigen door het vergroten van kennis en bewustzijn!

Stichting Rugvin is een door de overheid erkende “Algemeen Nut Beogende Instantie” (ANBI). Dit maakt jouw donatie ook aftrekbaar van de inkomstenbelasting!

U kunt  doneren door middel van een bank overschrijving naar onderstaand bank nummer, of direct via Ideal een betaling plaatsen. U hoeft dan enkel uw naam, email adres en het gewenste bedrag in te vullen.


Doneer € -

 

IBAN: NL 62 TRIO 0338 7267 05
t.n.v. Stichting Rugvin te Velp

K.v.K. nr: 09168718

Met jouw steun kan Stichting Rugvin haar onderzoek verder voortzetten en een bijdrage leveren aan de bescherming van walvisachtigen. Help je mee?
Doneer en zorg dat we ook dit jaar weer nuttig onderzoek naar zeezoogdieren kunnen doen in Nederlandse wateren.

Stichting Rugvin is geheel afhankelijk van giften en sponsoring en draait volledig op de inzet van vrijwilligers. Dankzij sponsoren en donateurs zoals jij, heeft Stichting Rugvin in het verleden apparatuur -waaronder de hydrofoon-, de huur van boten en het printen van publicaties kunnen bekostigen. Ook kunnen we doorgaan met ons voorlichtingswerk om de kennis en het bewustzijn van mensen te vergroten, als het gaat om de dieren die in de Noordzee en de Oosterschelde leven.

Wordt je donateur, dan ontvang je de posterbrochure, het jaarverslag (digitaal) en houden we je per mail op de hoogte van de activiteiten van Stichting Rugvin.
Stichting Rugvin is een door de overheid erkende Algemeen Nut Beogende Instantie (ANBI). Dit maakt jouw donatie ook aftrekbaar van de inkomstenbelasting!

IBAN: NL 62 TRIO 0338 7267 05
T.n.v. Stichting Rugvin te Velp

K.v.K. nr: 09168718

U doneert aan: Stichting Rugvin

Hoeveel zou u willen bijdragen?
€10 €20 €30
Wilt u een regelmatige donatie doen? Ik wil graag bijdragen
Hoe vaak wilt u deze donatie herhalen? (inclusief deze betaling)
Naam*
Achternaam*
Email *
Telefoon
Adres
Eventuele opmerkingen
paypalstripe
Loading...