Webwinkel

Bij Stichting Rugvin is in de loop der jaren door een groeiende vraag naar foto’s van met name de bruinvissen die we tijdens het werk tegenkomen, het idee gegroeid om deze goed en overzichtelijk aan te bieden. Ook zijn we gestart met de promotie van onze kunstenares Tamara de Haan.  

Bruinvis in Oosterschelde (Ernst Schrijver)

Foto’s van bruinvissen en andere walvisachtigen

Naast de foto’s van bruinvissen, die merendeels in Nederland zijn gemaakt, zijn onze medewerkers ook vaak in het buitenland waar ze ook andere walvisachtigen voor de lens krijgen. Denk hierbij aan de bultrug, de blauwe vinvis, de zuidkaper, de tuimelaar, gewone dolfijnen, orka’s en nog veel meer.  

De foto’s worden u ter verkoop aangeboden in meerdere fotogalerijen. Iedere fotograaf heeft zijn/haar eigen fotogalerij. Door het nummer en de omschrijving van de foto op te sturen naar email hidden; JavaScript is required kunt u een of meerdere foto’s in hoge resolutie bestellen. Dit is bij de foto’s vermeld. 

Ben je op zoek naar een foto van een walvisachtige in een specifiek situatie (springend, onderwater, met kalf etc.) laat het ons weten. We kunnen in de galerij niet alles plaatsen. Van tijd tot tijd worden de galerijen ververst met nieuwe foto’s. 

Tamara aan het werk

Whales and Wildlife Art van Tamara

Foto’s van haar zelf en van anderen verleiden Tamara de Haan om walvissen en andere dieren met verf of potlood op doeken vast te leggen. Door op deze link te klikken komt u op de Whales and Wildlife Art pagina. terecht.

Naast de hier getoonde werken kunt u ook een eigen idee voor een schilderij door haar laten vormgeven en uitvoeren.

Kinderboek Whallie de Poo 

Recent verschenen is het Kinderboek Wallie de Poo, geschreven door onze voorzitter Nicolle van Groningen. Ook dit is te bestellen via onze webwinkel. 

Ga naar onze Whallie de Poo pagina voor meer informatie. U kunt op deze pagina ook het boek bestellen.   

 

You are donating to : Stichting Rugvin

How much would you like to donate?
€10 €20 €30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...