Zelf ervaren, meedoen en meegaan!

Stichting Rugvin zet zich in om de door ons verzamelde data aan de Nederlandse bevolking uit te dragen en mensen te informeren over walvisachtigen die in onze wateren voorkomen.

Heb jij een passie voor de zee en voor walvissen? Wij snappen dat helemaal! In ons werk gaat het om walvissen, dolfijnen en bruinvissen te beschermen middels kennis vergaren en bewustzijn creëren. Graag betrekken wij jou bij ons werk!

Dit kan op verschillende manieren; van meegaan op zoek naar walvissen tijdens onze walviscursussen tot citizen science waarbij je ons verteld waar je een bruinvis op de Oosterschelde hebt gezien. Wij vinden jouw betrokkenheid belangrijk en laten je graag beleven hoe het is om walvisachtigen te zien en te onderzoeken. Check in ons keuzemenu hoe je bijvoorbeeld mee kunt varen of hoe je een gastles kunt aanvragen voor je bedrijf of school.

Wil je ons financieel steunen? Dat kan ook! Lees wat wij met giften doen en ontdek hoe jij ons kunt steunen bij de aanschaf van de benodigde middelen. Heb je nog vragen? Mail of bel ons gerust.

Klik op één van de onderwerpen in het menu om meer te weten te komen over de mogelijkheden mee te doen aan activiteiten van Rugvin.

U doneert aan: Stichting Rugvin

Hoeveel zou u willen bijdragen?
€10 €20 €30
Wilt u een regelmatige donatie doen? Ik wil graag bijdragen
Hoe vaak wilt u deze donatie herhalen? (inclusief deze betaling)
Naam*
Achternaam*
Email *
Telefoon
Adres
Eventuele opmerkingen
paypalstripe
Loading...