Zelf ervaren / meedoen

Stichting Rugvin zet zich in om de door ons verzamelde data aan de Nederlandse bevolking uit te dragen en mensen te informeren over walvisachtigen in het algemeen die in onze wateren voorkomen.

Rugvin probeert het overbrengen van informatie op verschillende manieren te bereiken. Onder andere via de informatie die op deze website te vinden is, maar ook door het uitbrengen van persberichten, het schrijven van artikelen, en het publiceren van jaarverslagen, folders en posters. De meeste publicaties zijn op deze website te vinden onder het kopje ‘Media en publicaties‘.

Daarnaast informeren leden van het team mensen door het geven van presentaties en raken zij regelmatig in gesprek met mensen die vaak op en rond de zuidelijke Noordzee en de Oosterschelde te vinden zijn.

Klik op één van de onderwerpen in het menu om meer te weten te komen over hoe te handelen indien je een gestrande walvisachtige vindt of als je tips wilt krijgen hoe je als watersporter het beste rekening kan houden met deze dieren. Daarnaast vind je meer informatie indien je geïnteresseerd bent in een presentatie over ons werk.

Naar boven