Wordt u ook donateur

Stichting Rugvin ontvangt geen structurele subsidie van overheden en is voor haar activiteiten en voortbestaan geheel afhankelijk van projectsubsidies, sponsoring, donaties en giften. Daarom is elke financiële bijdrage, groot of klein, belangrijk voor ons!  

Dankzij betrokken particulieren en bedrijven kunnen onze onderzoeken op de Noordzee en de Oosterschelde tot op heden jaarlijks worden voortgezet. Mensen die zich verbonden voelen met onze doelstellingen zijn daarom onmisbaar voor Stichting Rugvin en het voortzetten van het onderzoek en onze voorlichtingsactiviteiten. Alleen met uw/jouw hulp kunnen we meer leren over de bruinvissen, dolfijnen en walvissen die in onze Nederlandse wateren leven, en ze met die kennis beter beschermen.

Wordt donateur

U wilt als particulier ons financieel steunen? Dat juichen wij van harte toe! U kunt een bedrag naar keuze naar ons overmaken door middel van een donatie

Doneer

U ontvangt dan geheel vrijblijvend onze Nieuwsbrief. 

Met jouw steun kan Stichting Rugvin haar onderzoek verder voortzetten en een bijdrage leveren aan de bescherming van walvisachtigen door het vergroten van kennis en bewustzijn!

Stichting Rugvin is een door de overheid erkende “Algemeen Nut Beogende Instantie” (ANBI). Dit maakt jouw donatie ook aftrekbaar van de inkomstenbelasting!

 

 

You are donating to : Stichting Rugvin

How much would you like to donate?
€10 €20 €30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...