06
mei
2024

Zaterdag 11 mei, Vroege Vogel ontbijt/lezing door Jeannette Parramore bij Boekhandel Jansen en de Feijter in Velp, met Rugvin als extra gast.

Op de dag vóór moederdag, 11 mei, vertelt Jeannette Parramore, die achttien jaar verslaggever was bij Vroege Vogels, tijdens een heerlijk ontbijt bij boekhandel Jansen en de Feijter in Velp, over haar boek Radiovrouw, Verhalen van een Vroege Vogel. Ze geeft ook een inkijkje achter de schermen van dit populaire zondagochtendprogramma op Radio 1. Verwacht daarnaast een bijdrage van een Mystery Guest…

Het boek en Stichting Rugvin

Eind november verscheen Radiovrouw, Verhalen van een Vroege Vogel van Jeannette Parramore bij uitgeverij Noordboek. Het is een verhalenbundel en een neerslag van wat ze de afgelopen achttien jaar als verslaggever allemaal heeft meegemaakt bij Vroege Vogels. Het zijn stuk voor stuk spannende en ook informatieve verhalen in de bundel van Jeannette. Ze zijn toegankelijk geschreven voor een groot publiek. Veel verhalen spelen zich trouwens af in Gelderland, eenvoudig omdat hier veel natuur te vinden is. 

En de mysterie guest laat zich raden, dat zal iemand van Stichtng Rugvin zijn! Dat wordt driedubbel geniten, ontbijt, verhalen van Jeannette en de presentatie van Rugvin. Meer info over lokatie en tijdstip vindt u hier! 

Jeannette Parramore

Jeannette Parramore
Jeannette Parramore (1956) was een vertrouwde stem in Vroege Vogels, iedere zondagochtend op Radio 1. Ze werkte ruim achttien jaar voor het programma. De extreme situaties (donker, koud, eng, verdwaald) waarin zij als verslaggever soms terechtkwam, werden de bron voor haar humorvolle en sprankelende verhalen, waarin ze fictie en waarheid op een bijzondere manier vermengt. Vanzelfsprekend spelen de natuur én de verwondering daarover de hoofdrol en vertelt ze en passant hoe een radioprogramma als Vroege Vogels gemaakt wordt. 

You are donating to : Stichting Rugvin

How much would you like to donate?
€10 €20 €30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...