Stichting Rugvin

Stichting Rugvin is een onafhankelijke organisatie die zich richt op het onderzoeken en het monitoren van walvisachtigen en hun gedrag in de Noordzee en de Oosterschelde en het verzorgen van communicatieve activiteiten. 

Stichting Rugvin is ontstaan vanuit een monitorings- en voorlichtingsproject (Project Rugvin, 2005-2006) in samenwerking met Stichting De Noordzee. Dit werd toentertijd uitgevoerd op de Stena Line veerboten tussen Hoek van Holland en Harwich (UK) en op gecharterde particuliere boten op de Noordzee vanuit de haven van Scheveningen.

 

Omdat het project zo veel positieve ervaringen opleverde, is na afloop van het project besloten om een zelfstandige stichting op te richten en het onderzoekswerk voort te zetten. Op 26 februari 2007 was de oprichting van Stichting Rugvin in Velp dan ook een feit. Inmiddels zijn we een gevestigde naam binnen het onderzoeks- en voorlichtingswerkveld rondom walvisachtigen In Nederland. Iets waar we trots op mogen zijn. We kunnen dit doen door de financiële steun en medewerking van bedrijven, organisaties en particulieren.

U doneert aan: Stichting Rugvin

Hoeveel zou u willen bijdragen?
€10 €20 €30
Wilt u een regelmatige donatie doen? Ik wil graag bijdragen
Hoe vaak wilt u deze donatie herhalen? (inclusief deze betaling)
Naam*
Achternaam*
Email *
Telefoon
Adres
Eventuele opmerkingen
paypalstripe
Loading...