23
apr
2021

Stichting Rugvin zoekt nieuw bestuurslid!

Wij zijn op zoek naar een vijfde bestuurslid als aanvulling op ons huidige stichtingsbestuur. 

Bruinvis Zeelandbrug (N. van Groningen)

Stichting Rugvin zet zich al meer dan 15 jaar in voor onderzoek naar walvisachtigen, mariene ecologie en draagt haar gevonden onderzoeksresultaten en bevindingen actief uit. Zo voeren wij al 15 jaar maandelijks monitoringstochten uit op de Noordzee vanaf de brug van Stena Line veerboten, werken wij aan Foto Identificatie van de bruinvis op de Oosterschelde, beheren we Studio Bruinvis, verzorgen we  walviscursussen en diverse andere communicatieve en educatieve activiteiten en is het Whale Poo Ambassadors team opgezet.

 

Vrijwilligersdag 2020 (F. Zanderink)

Stichting Rugvin is een vrijwilligersorganisatie (ANBI) waarbij ook betaalde activiteiten en opdrachten worden uitgevoerd. Rugvin heeft ongeveer 50 vrijwilligers.

Wij zoeken een nieuwe bestuurder die de mariene natuur een warm hart toedraagt en gericht is op onderzoek, communicatie en educatie, maatschappelijk belang, natuurbeleving, duurzaamheid en betrokkenheid.

 

Een van de boten tijdens de bruinvistelling

Wat ga je doen?

Als bestuurder draag je, samen met de overige vier bestuursleden, zorg voor een goede uitvoering van de Rugvin projecten en Rugvin activiteiten, vanuit onze visie en missie. Ook ben je zelf van één of meerdere projecten of activiteiten de coördinator. Je vertegenwoordigt de stichting, soms alleen, andere keren in gezamenlijkheid met een of meerdere bestuursleden.

Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van de bestuurslidvacature en de procedure

U doneert aan: Stichting Rugvin

Hoeveel zou u willen bijdragen?
€10 €20 €30
Wilt u een regelmatige donatie doen? Ik wil graag bijdragen
Hoe vaak wilt u deze donatie herhalen? (inclusief deze betaling)
Naam*
Achternaam*
Email *
Telefoon
Adres
Eventuele opmerkingen
paypalstripe
Loading...