03
mei
2021

Jane Goodall promoot Dag van de Natuur (GlobeGuards) in Venduehuis en Rugvin doet mee!

Ieder jaar organiseert GlobeGuards de Dag van de Natuur. Dit is een veiling waarbij de 24 aangesloten natuurorganisaties een veilinglot kunnen aanbieden waarop door belangstellenden geboden kan worden.

En niemand minder dan Jane Goodall promoot deze Dag van De Natuur! En daar zijn we ontzettend blij mee! 

Venduehuis Den Haag

Normaliter wordt deze veiling live georganiseerd in Burgers’ Zoo. Nu wordt de veiling vanwege de Corona pandemie online georganiseerd vanuit het Veilinghuis Vendue in Den Haag. Stichting Rugvin is ook lid van GlobeGuards en heeft ook een veilinglot ingediend. Deze veilinglots zijn vanaf nu te bekijken op de website van het Venduehuis. Door te klikken op één van de veilinglots, wordt het lot geopend. Onderaan de tekst wordt vermeld door welk GlobeGuards lid het veilinglot is ingebracht met daarbij een link naar de GlobeGuards webpagina van het desbetreffende lid.

cursusschip de nieuwe maen

Klipper de Nieuwe Maen

Stichting Rugvin heeft een bruinvissafari voor 8 personen op de Oosterschelde als veilinglot aangeboden. Deze safari zal op de klipper de Nieuwe Maen plaatsvinden in overleg met degene van het hoogste bod.

Draag je Stichting Rugvin een warm hart toe en zou je familie of vrienden mee willen nemen voor een onvergetelijke tocht op het water van de Oosterschelde op zoek naar de Zeeuwse Walvis  (en we gaan ze zeker vinden!) doe dan een genereus bod!

Zie voor meer informatie de webpagina van GlobeGuards en bekijk de veilinglots.

Twee bruinvissen halverwege Kats en Zeelandbrug (Foto F. Zanderink)

Momenteel leven er naar verwachting zo’n 50 – 60 bruinvissen (Phocoena phocoena) in de Oosterschelde. Stichting Rugvin zet zich in voor onderzoek naar het vóórkomen, het gedrag en de beste observatielocaties van deze walvisachitge en brebngt actief haar bevindingen uit in folders, media, haar eigen website en sociale media en wetenschappelijke artikelen.

De opbrengst vanuit de veiling zal onder meer gebruikt worden voor de ondersteuning van de “Whale Poo Ambassadors“!

 

 

You are donating to : Stichting Rugvin

How much would you like to donate?
€10 €20 €30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...