21
jun
2022

Kunstveiling GlobeGuards geslaagd

Op de door GlobeGuards georganiseerde kunstveiling van 10 juni jl. zijn door de aanwezige online bieders twee foto uitvergrotingen, door Stichting Rugvin ingebracht, verkocht.  

Jane Goodall

GlobeGuards organiseert jaarlijks in oktober “De dag van de natuur”. Dit jaar staat deze natuurbelevenisveiling gepland op woensdag 5 oktober. Hier is onlangs een tweede specifieke online kunstveiling bijgekomen. Deze kunstveiling is vanuit GlobeGuards door Frank Buunk van het kunsthuis van Simonis en Buunk uitgevoerd.

Een zeer bijzonder promotie van deze kunstveiling werd gedaan door niemand anders dan Jane Goodall. Klik hier voor meer info en om de promotie door Jane Goodall te zien.

Een van de aangeboden orka foto's (M. Kemper)

Tijdens deze online veiling zijn door de aanwezige bieders, naast vele andere kunstwerken, twee orka foto’s van Martin Kemper gekocht. De opbrengst hiervan gaat naar het werk van Stichting Rugvin en in dit geval naar de activiteiten van de WhalePooAmbassadors. 

Houd de webpagina van GlobeGuards in de gaten voor de aanstaande “Dag van de natuur”,  waar naast kunst ook vele exclusieve natuurbelevingen geveild worden. 

You are donating to : Stichting Rugvin

How much would you like to donate?
€10 €20 €30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...