29
sep
2021

6 oktober ‘Dag van de Natuur’ van GlobeGuards

Op woensdag 06 oktober wordt voor de tiende keer “De Dag van De Natuur” door GlobeGuards georganiseerd. Op deze avond worden unieke natuurbelevenissen geveild die aangedragen zijn door de leden van GlobeGuards; kleine maar zeer slagvaardige natuurbeschermers. 

GlobeGuards is een non-profit federatie van 23 Nederlandse organisaties die zich richten op natuurbescherming over de hele wereld. We zijn actief in meer dan 30 landen op 4 continenten en zetten ons in voor meer dan 100 bedreigde diersoorten en hun habitat. Elke organisatie heeft zijn eigen unieke specialisatie in bescherming, onderzoek of beheer van natuurgebieden of specifieke soorten. GlobeGuards brengt praktische ervaringen bij elkaar, zodat de leden kennis aan elkaar overbrengen en elkaar waar mogelijk ondersteunen. Ook Stichting Rugvin is lid van GlobeGuards. 
Om inkomsten te genereren voor de natuurprojecten van onze leden organiseren wij jaarlijks de Dag van de Natuur, met een veilingdiner. 

Het programma start om 16.45 uur en duurt tot 22.00 uur. 

Klik op bovenstaande illustratie om de catalogus te downloaden

Ook Stichting Rugvin biedt veilingitems aan. Een bruinvissafari op de Oosterschelde met het zeilschip de Nieuwe Maen. We trekken een dag het water op om met deze klipper onze kleinste walvisachtige te gaan bewonderen. 

Daarnaast doneert Tamara de Haan, schilderes,  een van haar werken, ‘Diving Deep’ ten bate van Stichting Rugvin.  

De opbrengst van deze veiling is voor de leden van GlobeGuards een zeer belangrijke inkomstenbron waarmee zij hun natuurbeschermingsactiviteiten voort kunnen zetten.
De voorgestelde natuurbelevenissen zijn unieke ervaringen waarbij u vaak achter de schermen kunt kijken bij de organisatie, of het zijn speciale items die door die organisaties ingebracht zijn. De prijzen van de veilingitems variëren van ongeveer €300,- tot ruim €5000,-.

Meld u nu aan voor deelnaame aan de Dag van de Natuur 

De Klipper de Nieuwe Maen
Diving Deep (T. de Haan)

You are donating to : Stichting Rugvin

How much would you like to donate?
€10 €20 €30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...