18
feb
2020

Walviscursus in Hippocampus magazine

In het Duikblad Hippocampus is een reportage verschenen over onze walviscursussen die Stichting Rugvin jaarlijks organiseert op de Oosterschelde.

De auteur van het artikel Chrisje Demuynck was een heel weekend mee aan boord van de klipper de Nieuwe Maen in het afgelopen voorjaar.

In het artikel kun je het relaas van haar lezen over hoe zij en de anderen cursisten de cursus beleefd hebben. Je beleeft in het artikel de cursus weer opnieuw. Maar niet getreurd. Je kunt je nog steeds inschrijven voor de cursussen die dit voorjaar gepland staan.

Dus schrijf je snel in! 

Het artikel laat lekker veel foto’s zien die tijdens dit cursusweekend gemaakt zijn en geeft daarmee een goed beeld van de activiteiten die in het ruim, aan dek, aan wal, bovenop de Plompe toren en ook op het water zich afspeelden en een hoogtepunt had toen we oog in oog kwamen met onze eigen walvisachtige; de bruinvis.

Het artikel is vier pagina’s lang en kun je via deze link als pdf downloaden. Hippocampus is het bondsblad van de Vlaamse duiksportfederatie NELOS.

Hippocampus

You are donating to : Stichting Rugvin

How much would you like to donate?
€10 €20 €30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...