07
okt
2022

Succesvolle Dag van de Natuur 2022

Op woensdag 05 oktober vond de Dag van de Natuur 2022 plaats in Burgers’ Zoo. GlobeGuards, de natuurfederatie van 24 internationaal opererende natuurorganisaties, had hiervoor zelfs Prinses Irene als gastspreker. 

Prinses Irene tijdens haar lezing

Dag van de Natuur

In de Burgers Bush van Burgers’ Zoo was de bijeenkomst, van alle betrokken GG organisaties en de vele gasten, welke bestond uit een lezing door Prinses Irene, een show van de te veilen kunststukken, een korte introductie van alle leden en tenslotte de veiling.

 De veilig bestond uit  en natuurbelevenissen en kunstvoorwerpen die werden aangeboden door de diverse betrokken organisaties. Onder leiding van veilingmeester Frank Buunk en Burgers’ Directeur Alex van Hooff werden een 36-tal veilingstukken aangeboden en geveild.

Presentatie Stichting Rugvin bij Dag van de Natuur

Deelname Stichting Rugvin 

Stichting Rugvin was aanwezig met drie veilingstukken, twee schilderijen van Tamara de haan en een natuurbelevenis, bruinvissafari op de Oosterschelde. Daarnaast was onze voorzitter, Nicolle van Groningen aanwezig met haar onlangs uitgebrachte kinderboek “Whallie de Poo”. 

Zowel de kunstobjecten “Freedom is a right”, de “Traveller”, de safari en de boeken werden voor mooie prijzen geveild. 

Iedereen in de veilingzaal
De veiling in volle gang

Stichting Rugvin wil graag iedereen bedanken die heeft meegeholpen deze mooie dag te organiseren, met in het bijzonder GlobeGuards, Burgers’ Zoo, All for Nature Travel, alle vrijwilligers en alle gasten die van de veiling een groot succes maakten. 

De Traveller van Tamara de Haan
Freedom is a right not a privilige. door Tamara de Haan

You are donating to : Stichting Rugvin

How much would you like to donate?
€10 €20 €30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...