24
jun
2021

Rugvin aanwezig in National Geographic Tentoonstelling

De National Geographic Society organiseert van 09 juli t/m 05 september 2021 in de Nieuwe kerk van Zierikzee een fototentoonstelling met de “50 Greatest Wildlife Photographs“. Stichting Rugvin zal daar bij zijn met haar eigen fotobijdrage. En daar zijn we best trots op! 

Erg leuk is dat we gevraagd zijn om in de Nieuwe Kerk van Zierikzee, naast de Oosterschelde, een kleine selectie van onze eigen foto’s te presenteren. Een flink deel van onze eigen foto’s bestaat natuurlijk uit foto’s van Nederlands meest stalrijke en kleinste walvisachtige de bruinvis!  

Wij hebben een selectie van onze foto’s, ons werk als onderzoeks- en natuurbeschermingsorganisatie, aanlevert. En daar zijn we natuurlijk trots op! 

Bruinvis op de voorgrond van de Nieuwe Kerk met Stompe toren in Zierikzee.(F. Zanderink)

De “50 Greatest Wildlife Photographs” zijn natuurlijk de top of the bill! Aanrader om te gaan kijken!

Naast de foto’s van de bruinvissen in de Oosterschelde, zijn er ook foto’s te zien van ons werk in het buitenland en komt er een artistieke collage van het werk van onze “Whale Poo Ambassadors” 

Onlangs is ook onze interactieve folder, de Zeeuwse Walvis, verschenen. Deze folder met heel veel informatie over de bruinvis en waar en hoe deze te bewonderen is gratis bij de kassa van de tentoonstelling te verkrijgen. 

Door middel van QR codes kunt u zich verder verdiepen in het leven van de bruinvis, waar deze in de Oosterschelde te zien, te horen en met wie een tocht te maken. 

Direct door naar de “Zeeuwse Walvis”? Klik dan hier! 

De Zeeuwse Walvis; interactieve folder van Stichting Rugvin

You are donating to : Stichting Rugvin

How much would you like to donate?
€10 €20 €30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...