14
jan
2024

P2 steunt Stichting Rugvin met enorm mooi bedrag!

Vrijdag 12 januari werd een heel bijzondere dag voor Stichting Rugvin. We werden uitgenodigd door P2, de “regisseurs van een betere toekomst” om aan hen een lezing te verzorgen als afsluiting van een personeelsdag in Utrecht. We werden vooraf aan de lezing ontzettend blij gemaakt met een geweldig mooi bedrag dat wij voor de komende twee jaar kunnen gaan gebruiken bij onze activiteiten!

P2: Enorm bedankt! 

De overhandiging van de cheque van P2 aan Stichting Rugvin. (Foto: S. Ploeg)

Uitreiking cheque 

Na de aankondiging door dagvoorzitter Andreas Oerlemans nodigde P2-er Dianne Nijland, directeur Frank Zanderink van Stichting Rugvin uit om de cheque in ontvangst te nemen. De hoogte van het concrete bedrag blijft tussen de twee partijen. P2 eert hiermee niet alleen Stichting Rugvin maar ook Femke Vergeest, voormalig P2 medewerker en levenspartner van Frank Zanderink. Zij overleed vorig jaar rond deze tijd. 

Frank vertelt over de geschiedenis van Stichting rugvin en de toekomstplannen (S. Ploeg)

Geschiedenis en plannen 

Tijdens de lezing nam Frank iedereen mee in een reis door de tijd vanaf het idee voor een zelfstandige stichting. De Stichting die onderzoek doet naar en informeert over walvisachtigen, wereldwijd. En hij vervolgde zijn verhaal met de plannen die Rugvin heeft voor 2024 en verder. En hierbij is het gedoneerde bedrag natuurlijk uitermate welkom en is het een grote steun. We kunnen nog niet alles verklappen, houd onze nieuwsberichten daarom in de gaten! Maar we gaan in ieder geval verder werken aan onze organisatie-ontwikkeling, we gaan zeker door met ons Walvispoepprogramma, zowel qua onderzoek en qua voorlichting en educatie. En nog véél meer! 

Sandra vertelt over haar bijzondere rol die ze voor Rugvin en de bruinvissen gaat spelen. (Foto S. Verbeek)

Nieuwe bestuurslid 

Na de afronding van de plannen voor 2024 en verder, kreeg Sandra Ploeg, a.s. bestuurslid van Rugvin het woord. Zij vertelde hier, onder enig embargo, wat Stichting Rugvin de komende week nog meer bekend gaat maken! Sandra zal hiervoor een bijzondere bestuurspositie gaan vervullen. Haar verhaal hierover sprak iedereen enorm aan! Wordt binnenkort vervolgd! 

You are donating to : Stichting Rugvin

How much would you like to donate?
€10 €20 €30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...