10
sep
2022

Meld je aan voor de Dag van de Natuur en steun de Internationale Natuurbescherming!

Op woensdag 05 oktober organiseert GlobeGuards wederom de Dag van de Natuur. De Dag van de Natuur is een prachtige evenement waar de 23 leden van GlobeGuards een groot aantal veilingitems aanbieden. U wordt hierbij uitgenodigd om hierbij in Burgers’ Zoo, Arnhem, aanwezig te zijn en de GlobeGuards middels een veilingbod te steunen! 

Prinses Irene

Programma Dag van de Natuur

Naast een zeer diverse aanbod van enkele tientallen veilingitems zoals diverse kunststukken, natuurexcursies, -reizen en -belevenissen is er ook dit jaar weer een key-note speaker. Dit jaar is dat niemand minder dan Prinses Irene. Zij is bekend door haar werk om de relatie mens en natuur bij elkaar te brengen. Daarvoor richtte zij in 2001 het NatuurCollege op, dat nu in de fase is van een op te richten leerstoel aan de Universiteit van Wageningen ‘De Relatie Mens en Natuur in het Antropoceen’. Zij is mede-oprichtster van Stichting NatuurWijs, een programma om kinderen in schooltijd buiten te brengen. In Zuid-Afrika heeft zij in de Sneeuwbergen een terrein aangekocht om ‘terug te geven aan de natuur’. 

Met een tjalk op zoek naar bruinvissen, en ja gevonden!

Stichting Rugvin is een van de 23 organisaties  die aangesloten zijn bij GlobeGuards. Ook wij brengen enkele veilingitems in, zoals een bruinvissafari op de Oosterschelde en twee prachtige dierenschilderijen van Tamara De Haan. Bovendien kun je op deze avond het onlangs verschenen kinderboek, Whallie de Poo, kopen. De schrijfster van het boek, onze voorzitter Nicolle van Groningen, zal het u persoonlijk overhandigen. 

Wil je zien wat er op deze avond allemaal wordt aangeboden en hoe het middag/avondprogramma er uit ziet, open dan de Catalogus Dag van de Natuur 2022.

De Traveller van Tamara de Haan
Bruinvissen, inclusief kalf in de Oosterschelde.
Het Kinderboek "Whallie de Poo" van Nicolle van Groningen.
Freedom is a right, not a privilege

You are donating to : Stichting Rugvin

How much would you like to donate?
€10 €20 €30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...