04
jun
2022

GlobeGuards Veiling 2022

Na het succes van de eerste online veiling in 2021 in Den Haag organiseert GlobeGuards op vrijdag 10 juni a.s. de tweede editie! En Stichting Rugvin is er met mooie eigen kunstbijdragen bij! 

De veiling staat in het teken van GlobeGuards, een non-profit federatie van 23 Nederlandse organisaties die zich richten op natuurbescherming over de hele wereld. GlobeGuards is actief in meer dan 30 landen op vier continenten en zet zich in voor meer dan 100 bedreigde diersoorten en hun habitat. 

Bekijk hier de prachtige aankondiging van niemand minder dan Jane Goodall waarbij ze onder andere Rugvin’s Seamulation noemt! https://www.fischersauction.com/?mc_cid=83b5030164&mc_eid=a6a0d53af6

De veiling vindt dit keer plaats via Fischer’s Auction in Ede. Frank Buunk van Simonis & Buunk veilt maar liefst 61 veilinglots in samenwerking met José Kok, manager zoölogie van Ouwehands Dierenpark. Dit keer niet enkel(natuur)belevenissen maar allemaal natuurkunst: schilderijen, beelden, tekeningen én ook kunstbelevenissen, zoals muziek, dans en fotografie. De opbrengst gaat zoals altijd naar de natuurbeschermingsprojecten van leden van GlobeGuards.

 

You are donating to : Stichting Rugvin

How much would you like to donate?
€10 €20 €30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...