07
okt
2021

Geweldige “Dag van de Natuur” voor GlobeGuards

Woensdag 6 oktober was de 10e Dag van de Natuur van GlobeGuards. Op deze dag worden in combinatie met een inhoudelijke lezing en een vegetarische maaltijd door alle 23 leden van GlobeGuards aantrekkelijke, ludieke en unieke activiteiten geveild om met de opbrengsten hieruit de wereldwijde inspanningen voor de natuurbeschermingsdoelen te kunnen bekostigen. De veiling vindt gewoonlijk plaats in Burgers’ Zoo. 

Deze laatste veiling bereikte een recordhoogte met een bedrag van maar liefst €177.150,- voor natuurprojecten van de leden van GlobeGuards! Het was bijzonder om op deze avond bevlogen natuurbeschermers samen te zien met de vele gasten in de mooie ambiance van Burgers’ Zoo en onder het genot van een voortreffelijk diner. Dank aan alle vrijgevige gasten, veilingmeester Frank Buunk, gastheer Alex van Hooff, gastspreker Joop Schaminée, Burgers’ Zoo en All for Nature Travel

De veilingzaal in Burgers' Zoo

Stichting Rugvin mocht op deze avond het spits afbijten met het aanbod van een heuse walvissafari op de Oosterschelde. Dit item werd echter niet één keer verkocht maar zelfs drie keer!  Daar was echter de avond nog niet mee afgelopen voor Rugvin.  

Ook het door Tamara de Haan aangeboden schilderij “Diving Deep” werd voor een mooie prijs onder de hamer verkocht. 

De koper en de kunstenaar van Diving Deep

Wij zijn als Stichting Rugvin bijzonder dankbaar voor de gulle biedingen niet alleen voor onze eigen aangeboden items, maar voor alle aangeboden items op deze avond!  

Stichting Rugvin zal een deel van de opbrengst zeker gaan gebruiken voor het vervolg van haar Whale Poo Ambassadors activiteiten. Waaronder de zojuist gelanceerde interactieve website de Whale Poo Seamulation die bezoekuren meeneemt de oceaan om het belang van walvissen te ervaren.  

Veilingmeester Frank Buunk druk in de weer voor GlobeGuards

Woensdag 20 oktober is Stichting Rugvin wederom in Burgers’ Zoo voor een avondlezing over bruinvissen, de andere walvisachtigen in de Nederlandse wateren en ook over walvissen als mariene ingenieurs en walvispoep. Komt allen luisteren op deze avond!  

You are donating to : Stichting Rugvin

How much would you like to donate?
€10 €20 €30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...