04
jun
2015

Studio Bruinvis komt er (bijna zeker)!

Schema Studio Bruinvis

We zijn er bijna!

Rugvin is hard op weg het beoogde streefbedrag van €10.000 van de Crowdfuningsactie te halen. Al meer dan 50 mensen hebben een donatie gedaan en enkele grote “(bruin)vissen” hebben een donatie toegezegd, waarmee we bijna zeker kunnen zijn van het halen van ons streefbedrag.

Zoals je weet is Stichting Rugvin al geruime tijd bezig met de realisatie van Studio Bruinvis. Een installatie die het de fietser, wandelaar, natuurliefhebber of andere belangstellende  mogelijk gaat maken live naar onze eigen walvisachtigen te gaan luisteren op dé hotspot van Nederland, het havenhoofd van Zierikzee.

In de Oosterschelde verblijven naar schatting tussen de 30 en 40 van deze walvisachtigen.

In de afgelopen jaren heeft Rugvin tal van onderzoeken gedaan naar de bruinvis in de Oosterschelde. Hierdoor weten we ook dat nabij het havenhoofd van Zierikzee heel vaak bruinvissen te zien zijn, het is zelfs dé Hotspot van Nederland. De toegang naar dit havenhoofd is het afgelopen jaar middels fiets- en wandelpaden goed ontsloten en er zijn zelfs banken neergezet! Kortom de ideale plek om naar “onze walvis” te gaan “kijken! Maar het zou nog mooier zijn als je dit dier ook nog zou kunnen horen, dus tegelijk naast het zien ook kunnen luisteren naar de geluiden die de dieren uitzenden om hun weg te vinden, hun prooien te zoeken en met soortgenoten te communiceren.

Help mee aan Studio Bruinvis

Maar voor de uitvoer van dit plan is geld nodig. Dit geld hebben we bijna bijeen! Help ons ook de laatste hordes te nemen! En maak ook een bedrag over via onze crowdfundingscampagne. Ga om te helpen naar de Studio Bruinvis pagina van het Crowdfunding voor natuur platform.

Weet dat Stichting Rugvin een ANBI is, dus de DONATIE IS AFTREKBAAR VAN DE BELASTING!!

Stuur de link van die pagina ook zoveel mogelijk door naar vrienden en bekenden van je.

Een groot deel van het benodigde geld is al beschikbaar gesteld door het Wereld Natuur Fonds, Natuurmonumenten, het Nationale Park Oosterschelde en de gemeente Schouwen-Duiveland. En tevens krijgen we veel medewerking van Rijkswaterstaat!

Jij helpt toch ook mee aan de laatste loodjes!!

U doneert aan: Stichting Rugvin

Hoeveel zou u willen bijdragen?
€10 €20 €30
Wilt u een regelmatige donatie doen? Ik wil graag bijdragen
Hoe vaak wilt u deze donatie herhalen? (inclusief deze betaling)
Naam*
Achternaam*
Email *
Telefoon
Adres
Eventuele opmerkingen
paypalstripe
Loading...