23
jan
2021

Stichting Rugvin start webwinkel

Stichting Rugvin start haar eigen webwinkel online. Vanuit het proces van vraag en aanbod naar foto’s die we als Stichting Rugvin maken is het idee geboren om onze collecties foto’s van bruinvissen, dolfijnen en walvissen structureel en overzichtelijk aan te bieden. 

Orka 40×40

Daarnaast ontpopte Tamara de Haan, een van onze observers, zich als een zeer begenadigd kunstenares met tal van schilderijen en tekeningen van walvissen en andere wilde dieren. Een selectie van haar kunstwerken kunt u zien op haar whales and wildlife art pagina in de webwinkel en op haar eigen website.

De foto’s die we tonen in onze fotogalerijen zijn allen door medewerkers van Rugvin gemaakt. Een groot deel (m.n. de foto’s gemaakt van bruinvissen en enkele andere Nederlandse zeedieren op de Oosterschelde en Noordzee) is gemaakt tijdens onderzoeken van St. Rugvin op het water. De fotogalerijen worden in de toekomst verder uitgebreid en regelmatig geüpdatet met actuele foto’s. De foto’s van bijvoorbeeld zuidkapers, tuimelaars, bultruggen, blauwe vinvissen en vele andere walvisachtigen (en een enkel landschap of ander zeedier) zijn gemaakt op diverse locaties rond de wereld.

De opbrengsten uit de verkoop komen ten goede aan het werk van Stichting Rugvin. We verwachten in het voorjaar ook een kinderboek over walvissen uit te brengen.

 

U doneert aan: Stichting Rugvin

Hoeveel zou u willen bijdragen?
€10 €20 €30
Wilt u een regelmatige donatie doen? Ik wil graag bijdragen
Hoe vaak wilt u deze donatie herhalen? (inclusief deze betaling)
Naam*
Achternaam*
Email *
Telefoon
Adres
Eventuele opmerkingen
paypalstripe
Loading...