16
jul
2021

Rugvin lanceert Zeevarken bier!

Stichting Rugvin lanceert het Zeevarken. Dit is een witbier gebrouwen door Brouwerij Durs uit Arnhem. 

Het unieke witbier is vernoemd naar de bruinvis die in het verleden ook wel het Zeevarken werd genoemd. 

Het bier wordt vanaf volgende week verkocht vanaf diverse rondvaartboten op de Oosterschelde* . Vraag er naar wanneer u aan boord bent! Zie ook onze pagina’s “De Zeeuwse Walvis hoe en waar te spotten”. 

Het doel van het uitbreng van dit speciale bier door en voor Rugvin is om om op een ludieke informatieve manier de bruinvis onder de aandacht te brengen. Daarnaast gaat 0,20ct per verkocht flesje naar onze stichting. 

Op het etiket staan al de nodige informatie om al meer over de bruinvis te weten te komen, door de QR te scannen vindt je vervlogen nog meer informatie over Nederlands meest talrijke walvisachtige! 

Het Zeevarken is een witbier van 4,8 %. gebrouwen door een lokale brouwer. En passend in ons Whale Poo Ambassadors verhaal C02 neutraal gebrouwen! 

Want zeg nou zelf wat is er nou leuker dan vanaf een boot op het water, en de zon lekker schijnend, naar burinvssen uit te kijken en dan te posten op en met het Zeevarken zodra je er een of meer ziet.

  • Er is een beperkte voorraad, maar in de regio Arnhem kan er ook geleverd worden. Minimaal één doos afname a 24 flesjes. Neem voor prijs en levering contact met ons op.  
Zeevarken etiket ontworpen door Gijs Mathijs Ontwerpers
De geleverde Zeevarkens!
Aflevering Zeevarken
Het Zeevarken

You are donating to : Stichting Rugvin

How much would you like to donate?
€10 €20 €30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...