05
feb
2021

Definitief Logo voor de Whale Poo Ambassadors

In samenwerking met Joe Merino heeft het Whale Poo Ambassadors Team van Stichting Rugvin een definitief logo gekregen. Dit logo zal naast het al bekende logo van Stichting Rugvin gebruikt worden voor alle communicatie uitingen die vanuit het Whale Poo Ambassadors team voortkomen.  

Whale Poo Ambassadors logo

Het Whale Poo Ambassadors team is sinds oktober 2020 in de wereldwijde onderzoeksdata gedoken die betrekking hebben op de effecten die walvisachtigen wereldwijd hebben op biodiversiteit en klimaat. Hierbij wordt veelvuldig samengewerkt met ons groeiende netwerk van internationale walvisonderzoekers. Het doel van deze werkzaamheden is om alle processen in de zeeën en oceanen waarbij walvisachtigen een rol spelen te beschrijven, te linken aan andere oceanische processen en deze te zoveel mogelijk te kwantificeren (bijv. hoeveel kilo CO2 weet een walvis indirect/direct vast te leggen?) Zie hiervoor ook onze pagina over de rol van walvissen in het marien ecosysteem. 

 

 

De komende maanden zullen er geregeld berichten en updates over het werk van de Whale Poo Ambassadors naar buiten komen.

Whales as Oceanic engineersWe kunnen alvast laten weten dat een van onze Amerkaanse contacten, en goede relatie Dr. Heidi Pearson, op 15 maart de lezing “Cetaceans as oceanic engineers” zal geven tijdens het webinar van de European Cetacean Society (15-19 maart).

 

You are donating to : Stichting Rugvin

How much would you like to donate?
€10 €20 €30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...