Twee van de 5 gefilmde bruinvissen tijdens de opnamedag.
02
okt
2019

Bruinvissen op Televisie bij BNNVARA’s Vroege Vogels op Dierendag, 4 oktober

Op vrijdag 4 oktober, Werelddierendag, besteedde BNN/VARA’s Vroege Vogels onder meer aandacht aan het werk van Stichting Rugvin en de bruinvissen in de Oosterschelde. 

Op vrijdag 23 augustus jl. zijn deze opnames op de Oosterschelde gemaakt. Zie ook ons bericht over die dag. Annemieke en Frank namen toen de cameramannen Erik en Roel met het Zeevarken mee het water op, op zoek naar de hier aanwezige bruinvissen. Het was een prachtige dag wat de opnames zeker ten goed kwam.

De uitzending van Vroege Vogels is inmiddels geweest, maar wordt van de week nog een paar keer herhaald op NPO 2. Het is het afsluitende deel van een zesdelige serie over de Nederlandse Delta, de Zeeuwse en Zuid-Hollandse wateren.

Zelf waren we ook erg benieuwd naar de gemaakte opnames, want die hadden wij als Rugvinteam ook nog niet gezien.

Wordt jij ook enthousiast van deze beelden en zou je graag zelf ook live bruinvissen zien, overweeg dan deel te nemen aan een van onze cursussen of safari’s op de Oosterschelde.

Wie de hele uitzending nogmaals wil zien kan naar Vroeg Vogels gemist gaan en daar deze uitzending (her)bekijken. De beelden met bruinvissen beginnen bij 29.26 en 35.38.

 

U doneert aan: Stichting Rugvin

Hoeveel zou u willen bijdragen?
€10 €20 €30
Wilt u een regelmatige donatie doen? Ik wil graag bijdragen
Hoe vaak wilt u deze donatie herhalen? (inclusief deze betaling)
Naam*
Achternaam*
Email *
Telefoon
Adres
Eventuele opmerkingen
paypalstripe
Loading...