Walvissafari Oosterschelde

In de tweede helft van de zomer en begin najaar (herfstvakantie) organiseren we dit jaar de zogenaamde walvissafari’s aan boord van de klipper de Nieuwe Maen op de Oosterschelde. 

Het team van Stichting Rugvin en de Nieuwe Maen neemt u en andere belangstellenden dan mee voor een onvergetelijke tocht op de Oosterschelde. 

Aan boord krijgt u eerst een korte toelichting op de tocht uitleg over het spotten van de bruinvis en de nodige informatie over Nederlands meest talrijke walvisachtige.

We vertrekken vanuit de haven van Zierikzee en gaan dan op zoek naar de bruinvissen. Er zwemmen er zo’n 50 -60 bruinvissen in de Oosterschelde. We zoeken de dieren niet alleen visueel, met het blote oog of verrekijker, maar ook met behulp van geluid en onze hydrofoon.  

Het team van Rugvin weet door haar jarenlange onderzoek naar bruinvissen de plekken waar we de meeste kans maken om de dieren te zien. Houd camera en verrekijker gereed.

In de eerste helft van de zomer 2020 maken we ons programma met data, tijden en prijzen bekend. Houdt de agenda en de homepage in de gaten.  

You are donating to : Stichting Rugvin

How much would you like to donate?
€10 €20 €30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...